Diensten

Diensten

Een indruk van ons bedrijf

Transport Combinatie Noord is een jong dynamisch bedrijf met een goed opgeleid team van mensen.

TCN Transport - Diensten

Voor meerdere opdrachtgevers rijdt Transport Combinatie Noord dagelijks door heel Europa. Van het noordelijkste puntje in Scandinavië tot aan het uiterste puntje in Italië en met als voornaamste werkzaamheden het internationaal koel/vries- en huif transport op Duitsland en Scandinavië.

Groene toekomst

Vanuit een streven om de impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken en met het oog op een gezonde en groene toekomst rijdt een aantal combinaties op HVO100. Deze vorm van brandstof zorgt ervoor dat de CO2 uitstoot word vermindert met maar liefs 90%. Ook onze koeltrailers draaien op HVO100.

Beroepsvervoer

Voorbeelden van de diverse soorten beroepsvervoer zijn: koelvervoer, groupagevervoer, volume transport, nationale distributie, internationale distributie, compleet- of deelzendingen. Via NVO rijdt Transport Combinatie Noord onder meer vanaf de BENELUX en Duitsland naar de Scandinavische landen, via Octo Logistics binnen de BENELUX en Duitsland. TCN vervoert bijna alles, zowel temperatuur geregeld als huif vervoer.

Sneltransport

Heeft u een pakket of document wat snel van A naar B moet? Een pakket of document wat veilig en op tijd, zonder over te pakken, rechtstreeks bij de klant geleverd dient te worden? Ook dan bent u bij T.C.N. op het juiste adres. Of het nu gaat op een enkele brief of om twee pallets, als het in onze duurzame bestelwagen past, kunnen wij het 24/7 voor u door heel Europa bezorgen.

Zowel nationaal als internationaal kunnen wij uw transport van a tot z regelen voor u, inclusief de wettelijke documentatie, denk hierbij aan bijvoorbeeld douaneformaliteiten. Met ons snel transport zijn wij zeer flexibel, desgevraagd kunnen wij binnen een uur vanaf onze standplaats vertrekken en afhankelijk van de afstand en de gevraagde levertijd kan het transport eventueel door twee van onze gespecialiseerde chauffeurs uitgevoerd worden.
Voor T.C.N. staat service en kwaliteit centraal, pas als de klant tevreden is zijn wij dat ook. Met een real time volgsysteem kunt u het transport gratis op de voet volgen, van het moment van afhaal tot het moment van aflevering.

Los gestort

Wij organiseren zowel nationaal als internationaal los gestort transport voor derden. Een groot deel van ons werk bestaat uit transport van en naar Engeland, Schotland en Ierland, maar ook de transporten naar de overige Europese landen behoren tot ons werkgebied. Alle wensen omtrent deze transporten kunnen wij regelen. Als het nu gaat om juiste vervoersdocumenten of douaneformaliteiten, u bent bij ons aan het juiste adres.

Referenties

TCN - NVO transport logo
TCN - OCTO