Over ons

Over ons

Het bedrijf

Transport Combinatie Noord is een jong dynamisch bedrijf met een goed opgeleid team van mensen

TCN Transport - Over ons

Transport Combinatie Noord (TCN) is in 2014 door een aantal zelfstandige chauffeurs opgericht. Het bedrijf maakt deel uit van NVO Transport, het samenwerkingsverband van 54 transportbedrijven uit Noord-Nederland, dat met ruim 180 vrachtwagens dagelijks vanuit de Benelux naar Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland en weer terug rijdt. Door coöperatief op te treden en centraal te plannen kan NVO Transport haar opdrachtgevers van deur tot deur de snelst mogelijke transittijd in de markt bieden.

Groei

TCN is begonnen met 5 vrachtwagens. De chauffeurs werken in een fijne familiaire sfeer samen. In de loop der jaren is de Transport Combinatie uitgebreid tot 17 vrachtwagens, 5 koeltrailers en 2 schuifzeilentrailer. Het kantoor met loods en werkplaats is gevestigd in Oude Pekela. De auto’s staan meestal bij NVO in Zuidbroek, maar centraal in de lijn Westland-Scandinavië.

Hoge kwaliteit

TCN is een jong dynamisch bedrijf met goed opgeleide Nederlandse transporteurs. De chauffeurs van TCN hebben allemaal rijbewijs C-E, diploma gevaarlijke stoffen, VCA en een heftruck rijbewijs. De hoge kwaliteit van het team is hierdoor gegarandeerd. Naast het vervoer voor NVO Transport rijdt Transport Combinatie Noord voor Octo Oude Pekela.

Referenties

TCN - NVO transport logo
TCN - OCTO